Salarisadministratie2021-10-19T11:28:43+02:00

Salarisadministratie uitbesteden voor een vaste prijs?

Volledige uitbesteding van je salarisadministratie vanaf slechts € 9,95 per salarisstrook! Wij hanteren een eenvoudige kostenstructuur. Van controle mutatie- invoer tot verzenden van de loonstroken, betaaloverzicht, maandelijkse belasting- en pensioenaangiften. Voor een vaste prijs van € 9,95 per loonstrook waarbij alles is inbegrepen. Duidelijk en overzichtelijk! Daarnaast hanteren wij géén opstartkosten!

Salarisadministratie uitbesteden

Jouw salarisadministratie uitbesteden bij Hilger Administratie is een garantie op een correcte verwerking van de salarissen van jouw medewerkers. Je medewerkers zijn immers de drijvende kracht achter jouw onderneming. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het voeren van een eenvoudige en overzichtelijke salarisadministratie. Wij zijn van mening dat een papieren salarisstrook duur en overbodig is in het huidige digitale tijdperk. Wij zijn een klein en slagvaardig kantoor, werken digitaal en hierdoor niet regio gebonden, maar werken door heel Nederland. Daarom kunnen wij je een vast tarief aanbieden van € 9,95 euro per salarisstrook indien jouw medewerker vaste uren werkt. Heeft een medewerker variabele uren, zijn de kosten € 14,95 per loonstrook. Altijd overzichtelijk, 100% veilig en altijd volgens de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe werkgever?

Je wilt je eerste werknemer in dienst nemen? Dan groeit ook jouw onderneming en dat is mooi! Maar wil je niet de bijkomende zorgen? Dan nemen wij deze zorgen graag uit handen. Wij begeleiden je en zorgen dat je binnen no-time een eigen loonheffingsnummer hebt. Ook kunnen wij in samenspraak een passende arbeidsovereenkomst voor je opstellen.

Werkwijze

De werkwijze van Hilger Administratie is eenvoudig en duidelijk; je geeft de gewerkte uren eenvoudig aan ons door op de manier die het beste bij jou past en je ontvangt binnen 24 uur de volledig verwerkte loonadministratie retour. Ook sturen wij via e-mail de loonstrook aan jouw medewerker, zo heb je hier geen omkijken naar. Je hoeft dus zelf geen salarisstroken meer per e-mail of per post te verzenden.

Medewerkersbetalingen en Loonbelasting

Met een automatische bankkoppeling staan de salarissen in jouw bankomgeving klaar voor uitbetaling, je hoeft de uitbetaling van de salarissen alleen maar goed te keuren en kunt de uitbetaling doen op de dag dat je dit wenst. Ook zorgen wij ervoor dat het juiste bedrag van de loonbelasting in jouw bankomgeving klaar staat. Zo hoef je nooit bedragen over te typen waarbij gemakkelijk fouten kunnen ontstaan, want dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Loonaangifte

Als je de salarisstrook in jouw e-mail ontvangt, wordt op hetzelfde moment ook direct de loonaangifte bij de Belastingdienst ingediend. Wel zo makkelijk!

Heb je aanvullende vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze diensten en services. Indien je wenst kunnen we direct aan de slag om jouw salarisadministratie op te zetten.

Kersverse ondernemers opgelet zijn jullie klaar voor de start

Kersverse ondernemers opgelet! Zijn jullie [...]

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wat er verandert vanaf 1 januari 2020

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB): wat er verandert vanaf 1 januari 2020 Vanaf 1 januari veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Dit is geregeld in de Wet arbeidsmarkt in balans. Dit is relevant voor werkgevers en werknemers. Zo gaan werkgevers vanaf 1 januari een lagere WW-premie betalen voor werknemers met een vast contract. Payrollwerknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten krijgen meer zekerheid op werk en inkomen.

By |oktober 9th, 2019|Categorieën: Belastingdienst, Loonadministratie, Ondernemen, Salarisadministratie|Label: , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wat er verandert vanaf 1 januari 2020

Download hier het nieuwe handboek loonheffingen van 1 juli 2019

Download hier het nieuwe handboek loonheffingen De Belastingdienst [...]

By |september 5th, 2019|Categorieën: Belastingdienst, Loonadministratie, Salarisadministratie|Label: , , , , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Download hier het nieuwe handboek loonheffingen van 1 juli 2019
Ga naar de bovenkant