Salarisadministratie2021-02-26T00:40:49+01:00

Salarisadministratie uitbesteden voor een vaste prijs?

Volledige uitbesteding van uw salarisadministratie vanaf slechts € 9,95 per salarisstrook! Wij hanteren een eenvoudige kostenstructuur. Van controle mutatie- invoer tot verzenden van de loonstroken, betaaloverzicht, maandelijkse belasting- en pensioenaangiften. Voor een vaste prijs van € 9,95 per loonstrook waarbij alles is inbegrepen. Duidelijk en overzichtelijk! Daarnaast hanteren wij géén opstartkosten!

Salarisadministratie uitbesteden

Uw salarisadministratie uitbesteden bij Hilger Administratie is een garantie op een correcte verwerking van de salarissen van uw medewerkers. Uw medewerkers zijn immers de drijvende kracht achter uw onderneming. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het voeren van een eenvoudige en overzichtelijke salarisadministratie. Wij zijn van mening dat een papieren salarisstrook duur en overbodig is in het huidige digitale tijdperk. Wij zijn een klein en slagvaardig kantoor en zijn al heel vroeg digitaal gaan werken en dus niet regio gebonden en werken door heel Nederland. Daarom kunnen wij u een vast tarief aanbieden van € 9,95 euro per salarisstrook indien uw medewerker vaste uren werkt. Heeft uw medewerker variabele uren, zijn de kosten € 14,95 per loonstrook. Altijd overzichtelijk, 100% veilig en altijd volgens de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe werkgever?

U wilt uw eerste werknemer in dienst nemen? Dan groeit ook uw onderneming en dat is mooi! Maar u wilt niet de bijkomende zorgen? Aangezien je normaal zelf een loonheffingsnummer dient aan te vragen, bij ons niet. Wij begeleiden u en zorgen dat u binnen no-time een eigen loonheffingsnummer heeft. Ook kunnen wij in samenspraak een passende arbeidsovereenkomst voor u opstellen.

Werkwijze

De werkwijze van Hilger Administratie is eenvoudig en duidelijk; u geeft de gewerkte uren eenvoudig aan ons door op de manier die het beste bij u past en u ontvangt binnen 24 uur de volledig verwerkte loonadministratie retour. Ook sturen wij via e-mail de loonstrook aan uw medewerker, zo heeft u hier geen omkijken naar. U hoeft dus geen salarisstroken meer per e-mail of per post te verzenden.

Medewerkersbetalingen en Loonbelasting

Met een automatische bankkoppeling staan de salarissen in uw bankomgeving klaar voor uitbetaling, u hoeft de uitbetaling van de salarissen alleen maar goed te keuren en kunt u de uitbetaling doen op de dag dat u dit wenst. Ook zorgen wij ervoor dat ook het juiste bedrag van de loonbelasting in uw bankomgeving klaar staat. Zo hoeft u nooit bedragen over te typen waarbij gemakkelijk fouten kunnen ontstaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Loonaangifte

Als u de salarisstrook in uw e-mail ontvangt, wordt op hetzelfde moment ook direct de loonaangifte bij de Belastingdienst ingediend. Wel zo makkelijk!

Kortom, heeft u aanvullende vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze diensten en services. Indien u wenst kunnen we direct aan de slag om uw salarisadministratie op te zetten.

Kersverse ondernemers opgelet zijn jullie klaar voor de start

Kersverse ondernemers opgelet! Zijn jullie [...]

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wat er verandert vanaf 1 januari 2020

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB): wat er verandert vanaf 1 januari 2020 Vanaf 1 januari veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Dit is geregeld in de Wet arbeidsmarkt in balans. Dit is relevant voor werkgevers en werknemers. Zo gaan werkgevers vanaf 1 januari een lagere WW-premie betalen voor werknemers met een vast contract. Payrollwerknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten krijgen meer zekerheid op werk en inkomen.

By |oktober 9th, 2019|Categorieën: Belastingdienst, Loonadministratie, Ondernemen, Salarisadministratie|Label: , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wat er verandert vanaf 1 januari 2020

Download hier het nieuwe handboek loonheffingen van 1 juli 2019

Download hier het nieuwe handboek loonheffingen De Belastingdienst [...]

By |september 5th, 2019|Categorieën: Belastingdienst, Loonadministratie, Salarisadministratie|Label: , , , , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Download hier het nieuwe handboek loonheffingen van 1 juli 2019
Ga naar de bovenkant