Incasso2021-09-08T17:41:29+02:00

INCASSO: NO CURE NO PAY

Zoekt u een kundig, loyaal, solide en toonaangevend no cure no pay incassobureau dat meer voor de ondernemer kan betekenen? Dat zijn wij, meer dan 10 jaar geleden zijn wij als incassobureau gestart en één jaar later hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met een volledig pakket aan financiële dienstverlening. Bedrijfsadministratie, Salarisadministratie, Incasso, Debiteurenbeheer en Juridische dienstverlening.

Twijfelt u naar haalbaarheid van uw openstaande factuur? Neem dan zeker contact met ons op en wij toetsen deze zaak gratis voor u.

Vaak krijgen wij de vraag vanuit de kleine ondernemer en het MKB of het zich loont om een kleine vordering uit handen te geven. Voor de in te dienen vordering geldt echter geen minimum bedrag. Meerdere kleine facturen samen zijn immers ook een behoorlijke schadepost. Wij hebben hier een blog over geschreven en die is hier te lezen.

Door deze aanpak kunt u al resultaat verwachten nadat u uw factuur heeft verstuurd. Wij kunnen het volledige beheer van uw debiteuren overnemen.

PROFESSIONELE SERVICE

Bij alle incasso opdrachten die wij vóór 16:00 uur in onze e-mail ontvangen hebben, versturen wij nog diezelfde dag de eerste sommatie per e-mail en per post. Wij zorgen voor de incasso van uw moeilijk inbare vorderingen en bieden u de garantie dat het grootste deel van deze facturen wordt betaald. Is dit niet het geval, dan berekenen wij geen kosten aan u door.

MAXIMALISEER UW WINST

Wij trachten uw vordering altijd te innen zonder een dure gerechtelijke procedure. Indien dit niet lukt zullen wij in overleg met u de gerechtelijke procedure opstarten.

HOE WERKEN WIJ

Hilger Administratie werkt voor een losse opdracht niet met abonnementen. Door u vordering bij ons in te dienen verleent u ons opdracht om de vordering op uw debiteur te incasseren. Onze aanpak onderscheid zich doordat wij van mening zijn dat een persoonlijke benadering de beste is. Wij sturen dan ook niet alleen brieven vanachter een bureau, néé, wij gaan al vroeg in het incassoproces op pad om een persoonlijk bezoek te brengen aan uw klant. Er wordt dan ter plaatse op een correcte manier verzocht om tot betaling over te gaan. Dit effectieve middel tast uw klantrelatie niet aan en wordt gewaardeerd door veel schuldenaren omdat vaker blijkt dat de drempel te hoog is om bij een ontstane achterstand alsnog contact op te nemen met de opdrachtgever. Van dit bezoek ontvangt u uiteraard een bericht waarbij wij de situatie ter plaatse voor u beschrijven en u adviseren over het eventuele vervolgproces.

JURIDISCHE KWALITEITSZORG

Bij Hilger Administratie wordt een duidelijk dossier opgebouwd, ook bij de kleinste zaken. Dit voor als u nadien toch wenst verder te gaan dan alleen het buitengerechtelijk traject.

BLIJF OP DE HOOGTE

Nog voordat wij de brief hebben verstuurd zult u een kopie hiervan opgestuurd krijgen. Zo houdt u altijd een vinger aan de pols.

MET BEHOUD VAN KLANTRELATIE

Indien u dit wenst, kunt u alle contact via ons kantoor laten verlopen. U kunt dus verder gaan waar u goed in bent: Ondernemen!

DEBITEURENADMINISTRATIE

Wij kunnen desgewenst uw gehele debiteurenadministratie overnemen, van eerste factuur tot en met het gerechtelijke traject. Wij werken met Exact voor een snelle integratie van uw boekhouding en kunnen desgewenst aan uw administratie gekoppeld worden. Zo heeft u altijd een professionele partij die met u meekijkt en aanstuurt.

GEEN SUCCES?

Dan zorgen wij ervoor dat de schade voor u geminimaliseerd wordt en vragen wij de reeds betaalde BTW terug indien de termijn is verstreken. Wilt u meer weten hoe en welke regels hiervoor gelden, kijk dan op onze blog of ga direct naar het artikel via deze link.

Indien u ondertussen vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wat er verandert vanaf 1 januari 2020

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB): wat er verandert vanaf 1 januari 2020 Vanaf 1 januari veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Dit is geregeld in de Wet arbeidsmarkt in balans. Dit is relevant voor werkgevers en werknemers. Zo gaan werkgevers vanaf 1 januari een lagere WW-premie betalen voor werknemers met een vast contract. Payrollwerknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten krijgen meer zekerheid op werk en inkomen.

Ga naar de bovenkant